10:00 - 11:00

Workplace Fleet Analytics: HP Proactive Insights

Werkgeluk, je hoort de term steeds vaker; In podcasts, whitepapers, (zelfhulp)boeken en socialmedia worden we overspoelt met theorieën en tips over hoe we gelukkig worden op ons werk. Niet zo gek ook, als je bedenkt dat we maar liefst een derde van ons leven doorbrengen op de werkvloer. Een fijne arbeidsomgeving draagt dus significant bij aan geluk, en een gelukkig werknemer is een productieve werknemer. 

De beste manier om de werkplekervaring van uw medewerkers te verbeteren is door het gebruikerssentiment te meten en naar aanleiding hiervan de hardware- en softwareprestaties en gezondheid voortdurend te optimaliseren. Juist nu medewerkers niet snel meer bij een fysieke helpdesk komen of collega’s kunnen vragen om even mee te kijken, is het belangrijk om dit te automatiseren. Wanneer je problemen kunt voorkomen of ergernissen kunt aanpakken vóórdat de gebruiker zich meldt, gaat de eindgebruikerstevredenheid en daarmee de productiviteit met grote stappen omhoog. Door het invoeren van proactief beheer heeft HP haar klanten reeds kunnen helpen om het aantal servicedesk tickets significant te verlagen. Een servicedesk call kost gemiddeld 17 euro. Samen met de stijgende productiviteit en de verbetering van de werkomgeving wordt hiermee een win-win situatie gecreëerd. 

HP Proactive Insights is een optionele dienst waarbij HP een cloud tenant inricht voor ‘fleet analytics en proactive management’. Deze multi-OS (Android, MacOS, Windows 10, Windows 11, Chrome, monitoren en meeting room systemen) en multi-vendor (Apple, Dell, Lenovo, HP etc.) oplossing meet voortdurend de staat en gezondheid van de gehele apparaatvloot, het sentiment van de gebruiker. Dit systeem analyseert deze gegevens en geeft de resultaten weer in overzichtelijke dashboards.

In dit webinar bespreken specialisten de voordelen van deze oplossing, de mogelijkheden van integratie met jouw bestaande ITSM omgeving en geven we voorbeelden door middel van een heldere demo.

 

 

Dit zijn de interessante sprekers tijdens dit webinar:

Sebastiaan van Eysendeyk – Worldwide Channel Services Business Development manager bij HP
Sebastiaan is voor HP wereldwijd verantwoordelijk voor manageability services en een drijvende kracht om dienstverlening vanuit een pro-active aanpak en met focus op de medewerkerstevredenheid naar de markt te brengen. In dit webinar deelt hij zijn ervaringen bij corporate organisaties hoe pro-aktief endpoint management kan bijdragen in het verlagen van de operationale IT kosten, het optimaliseren van de gebruikerstevredenheid en het verlagen van security risico’s.

Pieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Tevens verantwoordelijk voor de beveiliging van de hybride thuiswerkplek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Sebastiaan van Eysendeyk

Worldwide Channel Services Business Development manager bij HP

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende