10:00 - 11:00

Workplace-as-a-service: wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over workplace-as-a-service voor uw organisatie? Of bent u graag weer op de hoogte van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor dit webinar.

Het werkpleklandschap verandert: 79% van de medewerkers geeft aan meer hybride te willen blijven werken na de epidemie. Mede vanwege die reden geeft 49% van de IT-beslissers aan deeltaken rondom de werkplek te willen out-tasken. Maar wat is verstandig en wat kun je allemaal inkopen als een dienst? En hoe zet je de stap naar volledige Workplace-as-a-service? In dit webinar bespreken specialisten de mogelijkheden en ervaringen aan de hand van een klantcase rondom het out-tasken van deeltaken zoals configuratie, uitrol, levering, beheer en afvoer van werkplekhardware.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen u binnen 1 uur inspireren. Tevens zal er een service specialist uit de praktijk aanwezig zijn welke wij later aan u bekend maken.

Pieter Schouten, Workplace Consultant HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist HP Nederland
Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Ruben Raadsheer

Chief Technologist bij HP Nederland

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende