15:00 - 19:00

HP Work Happy Event

Het feit dat hybride werken here to stay is, plaatst leidinggevenden in de IT voor een reeks nieuwe uitdagingen. Want hoe zorg je dat werkplekken (die zich overal en nergens bevinden) niet alleen veiliger worden, maar ook de productiviteit vergroten en de samenwerking bevorderen?

Daarover praten we verder tijdens de tweede editie van het HP Work Happy event op 16 februari in Capital C in Amsterdam. Onder leiding van host Joost Hoebink kijken we vooruit naar de toekomst van de data-driven workplace. Concreet. Praktisch. Met inzichten en lessons learned die je zelf direct in de praktijk kunt toepassen.

Bevestigde gasten zijn: Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Hij weet alles over het innoveren en digitaal transformeren van bedrijven. Anneke Keller (Voormalig CTO Wehkamp) werd eerder genomineerd als meest innovatieve leider en CIO of the year. Zij vertelt over verandering en groei van organisaties. Dave Maasland (Cybersecurity & Cybercrime expert) deelt 10 cyberthreats voor 2023 en Pelle Aardewerk (Cybersecurity Consultant Lead HP) geeft tips en adviezen hoe je betere bedrijfsresultaten behaalt met een slimme roadmapstrategie voor endpointbeveiliging. En last but not least; Artie Debidien (CIO en Executive Vice President bij KPN), zij kent als geen ander de uitdagingen van een telecomgigant in transitie.

De IT-hot-topics van 2023 die zeker aan de orde zullen komen zijn:

  • Hoe kun je met end-point hardware databreaches voorkomen?
  • Hoe houd je zicht op de real time status van al je apparatuur?
  • Hoe zorg je ervoor dat bij hybride werken iedereen zich even betrokken voelt?
  • Wat kun je van de fleetmanager van je wagenpark leren?
  • Hoe gebruik je apparatuur duurzamer en bespaar je tegelijk op de kosten?
  • Hoe vergroot je de productiviteit met inzicht op afstand?
  • En: hoe houd je de medewerkers tevredenheid optimaal?

Dit event kun je zowel online als fysiek bijwonen. Kom je naar de locatie? Dan kun je onder het genot van een drankje en een hapje (van de Big Green Egg) de uitzending bijwonen en is er mogelijkheid om te netwerken na afloop. Daarnaast geeft HP diverse demonstraties van hybridworkingproducten en kun je een gratis cyber security consult aanvragen.

Laat je inspireren en schrijf nu in voor het hybride event op donderdag 16 februari van 15.00 tot 19.00 uur. Indien je online aanwezig bent dan is het programma van 16.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pelle Aardewerk

Cyber Security Consultancy Lead - Personal Systems Services Europe

Eric Wesselman

Head of Digital Transformation Advisory KPMG

Anneke Keller

Voormalig CTO Wehkamp

Dave Maasland

Cybersecurity & Cybercrime expert

Lisette Oosterbroek

Cyber Security

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende