10:00 - 11:00

Voor iedere gebruikerspersona een standaard veilige werkplekoplossing

99% van alle malware infecties zijn het gevolg van een simpele muisklik. Sinds de COVID pandemie is het aantal infecties toegenomen met 400%. Traditionele anti-virus oplossingen zijn niet meer toereikend. In een interessante discussievorm gaan specialisten – waaronder Greg Day: Chief Security Officer Palo Alto Networks – in gesprek over waarom endpoint security uw nummer 1 prioriteit moet zijn en welke stappen u concreet kunt en misschien wel moet nemen binnen uw organisatie.

Onderdeel van dit webinar is het volledig nieuw gelanceerde HP Wolf Security for Business portfolio met next-gen endpoint security oplossingen en dienstverlening. HP presenteert o.a. een handig endpoint security framework op basis van de standaard HP persona’s.

Sprekers
Onderstaande sprekers zullen u binnen 1 uur informeren, dit alles onder leiding van gespreksleider Ronnie Overgoor. Dit webinar is een setting van een online talkshow.

Greg Day, VP en Chief Security Officer Palo Alto Networks
Greg zit al meer dan 20 jaar in de cybersecuritysector en werkt in die hoedanigheid nauw samen met veel wetshandhavingsinstanties om de preventie en detectie van cybercrimineel gedrag te verbeteren. Daarnaast is hij onder meer lid van het Global IP Advisory Committee en is hij lid van het World Economic Forum’s (WEF) Centre for Cybersecurity.

Pieter Schouten, Workplace Consultant HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer, Chief Technologist HP Nederland
Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Ruben Raadsheer

Chief Technologist bij HP Nederland

Greg Day

VP en Chief Security Officer Palo Alto Networks

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende