10:00 - 11:00

Security Webinar: hebben jouw medewerkers al geklikt?

Cybercriminelen worden steeds beter en slimmer. Het is wachten tot de volgende werknemer op een verkeerde link klikt waardoor je bedrijf wordt lamgelegd. Wat kun je nog meer doen dan je nu al doet om je hiertegen te beschermen? Neem deel aan het gratis security-webinar op donderdag 21 april, 10.00 uur.

Werk je voor een organisatie met meer dan 100 medewerkers? Ben jij verantwoordelijk voor het securitybeleid of implementatie hiervan binnen jouw bedrijf? Laat je dan binnen 1 uur informeren over de laatste tips & tricks en ontwikkelingen en krijg de juiste veilige handvaten mee!

Deze vraagstukken worden behandeld:

  • Het lijkt alsof aanvallen met Ransomware inmiddels veel vaker voorkomen. Hoe komt dat? Is de techniek laagdrempeliger geworden?
  • Waarom is op dit moment een standaard Antivirus Software niet voldoende?
  • Er zijn zoveel security aanbieders op netwerk-, software- en hardware niveau. Waar moet je starten en hoe dan?
  • Waarom lukt het ons niet om ons tegen aanvallen te beveiligen? Hoe en waartegen moet ik mij nu bewapenen? Wat zouden bedrijven kunnen doen?
  • Ik heb geen tijd en mankracht binnen mijn bedrijf om dit allemaal goed geregeld te krijgen, wat kan ik doen?

Zowel vanuit een onderzoeksperspectief als vanuit concrete security werkplekoplossingen zullen deze onderwerpen behandeld worden door onze sprekers Bernold Nieuwesteeg en Pieter Schouten.

Bernold Nieuwesteeg – specialist op het gebied van cybersecurity
Bernold’s missie is om te werken aan cross-overs tussen universiteit, overheid en het bedrijfsleven om praktische oplossingen te ontwikkelen voor ingewikkelde kwesties. Bernold is onafhankelijk adviseur op het gebied van cybersecurity en digitale autonomie en is columnist voor Data Cyber Security & Privacy.

Pieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Tevens verantwoordelijk voor de beveiliging van de hybride thuiswerkplek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Bernold Nieuwesteeg

Specialist op het gebied van cybersecurity

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende