10:00 - 11:00

De duurzame werkplek

Wat is de invloed van de werkplek op strategische duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie? Die vraag beantwoorden diverse specialisten uit de markt.
Wist je dat de keuze van de werkplek van invloed is op de strategische duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie? In dit webinar gaan specialisten uit de markt hierover met elkaar in discussie. Welk type materialen maakt het verschil? Op welke certificeringen moet je letten als je nieuwe producten aanschaft? En heeft het echt veel toegevoegde waarde om in bulk te bestellen?

De experts delen hun inzichten en visie over wat zij verstaan onder een duurzame werkplek. Na deelname aan dit webinar weet je welke impact de keuze van de werkplekken voor jouw organisatie kan hebben en wat je concreet kunt doen om een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie.

Voor wie? Voor managers in 100+-bedrijven die zich bezighouden met de inrichting van de thuiswerkplekken van medewerkers.
Waarom? Omdat je verduurzamen belangrijk vindt en/of wilt helpen de duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie te halen en benieuwd bent welke rol de werkplek daarin kan spelen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Leonieke Mevius

Beleidsadviseur MVO bij SURF

Laurien de Vos

Teamlid bij het Vattenfall Solar Team

Christina Geierlehner

Sustainability Manager voor de Benelux

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende