(Her)inrichting van de productieve vergaderplek

Het samenkomen is veranderd en videovergaderen zal niet meer verdwijnen. Collega’s hoeven niet altijd meer fysiek in een vergaderruimte aanwezig te zijn om deel te kunnen nemen aan een meeting. Hybride vergaderen is de nieuwe manier om samen te komen op afstand.

Wilt u voor uw medewerkers een goede en productieve vergaderplek inrichten? Neem dan deel aan het webinar op dinsdag 31 augustus, 10.00 uur ‘(Her)inrichting van de productieve vergaderplek’. U krijgt hier alle informatie over wat een productieve vergaderplek bevat en hoe HP hiervoor een oplossing kan bieden. Denk hierbij aan het inrichting van je Zoom of Teams inrichting op kantoor, digitaal whiteboarding, breakout workshops waarbij een deel thuis en op kantoor kan participeren. Dit en veel andere innovaties zullen u gedurende deze sessie inspiratie en ideeën geven.

Denk onder andere aan deze producten voor uw hybride vergaderplek:

Monitoren & Schermen

Koptelefoons, Speakers & Microfoons

Camera’s & Sensoren

Bedieningsmodules & Computers

Software geschikt voor virtueel samenwerken


Sprekers

Pieter Schouten – Workplace Consultant HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek.

Ruben Raadsheer – Chief Technologist HP Nederland
Ruben verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Ruben Raadsheer

Chief Technologist bij HP Nederland

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende