10:00 - 11:00

Desktopvirtualisatie: weer helemaal hot

Wilt u meer weten over waarom desktopvirtualisatie interessant kan zijn voor uw organisatie of bent u graag weer op de hoogte van het laatste nieuws hieromtrent? Meld u dan nu aan voor het webinar op 20 april: ‘Desktopvirtualisatie: weer helemaal hot’.

De hybride werkplek vraagt om meer flexibiliteit in beheer en beveiliging van apparaten op afstand. Gevoelige data en applicaties worden gebruikt buiten de veilige grenzen van het traditionele kantoor. Dat maakt dat centralisering van besturingssysteem, applicaties en data middels cloudgebaseerde clientvirtualisatie in toenemende mate weer interessant wordt voor organisaties.

Tijdens dit webinar staan we stil bij o.a. de volgende vraagstukken:
– Wat zijn de voordelen en nieuwste trends op het gebied van virtualisatie van de werkplek?
– Wat biedt Microsoft Windows Virtual Desktop en waarom kiest u hiervoor?
– Welke hardware oplossingen biedt HP binnen de nieuwe hybride werkplek op basis van desktopvirtualisatie en hoe beheer ik deze?
– Hoe ga ik om met grafisch intensieve werkprocessen van bijvoorbeeld engineers en ontwikkelaars?

Sprekers
Rogier van der Ven – EMEA WVD Global Blackbelt Sales Lead, Microsoft
Rogier is al meer dan 25 jaar werkzaam in de IT en heeft verschillende rollen gehad, waaronder, engineer, presales, technical partner manager en business development manager bij verschillende bedrijven. Hij begeeft zich het liefst aan de voorkant van nieuwe technologie. Als sales lead voor Windows Virtual Desktop, is hij verantwoordelijk voor ondersteuning van klanten, partners en collega’s op het gebied van deze relatief nieuwe technologie in Azure. WVD werd geannonceerd in oktober 2019 en is op dit moment een van de snelst groeiende services binnen Azure.

Pieter Schouten – Workplace Consultant, HP Nederland
Pieter is verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Hij heeft een achtergrond in bedrijfskunde, applicatieontwikkeling, enterprise mobility management, outsourcing en is specialist op de gebieden Microsoft 365, G Suite, beheer, beveiliging, hardware en gebruikerspersona’s.

Ruben Raadsheer – Chief Technologist, HP Nederland
Verbindt technologie uit HP Labs met bruikbare toepassingen voor de markt. Elk jaar lanceert HP haar Megatrends-rapport en ieder kwartaal wordt er een Innovation Journal uitgegeven. Door het onderzoek naar deze trends en de technologie maakt Ruben inzichten en innovaties internationaal tastbaar voor pers, bedrijven en klanten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Ruben Raadsheer

Chief Technologist bij HP Nederland

Rogier van der Ven

EMEA WVD Global Blackbelt Sales Lead, Microsoft

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende