11:00 - 12:00

De hybride thuiswerkplek: Van bestelportal naar thuislevering en thuissupport

De hybride werkplek vraagt veel van uw IT organisatie, vooral nu veel werknemers en dus de hardware op afstand dient te worden ingericht, beheerd en ondersteund. Ontdek hoe HP kan helpen uw IT-organisatie te ontzorgen in een ‘zero-touch‘ ervaring. Logistieke onderdelen zoals thuislevering, voorraad van hardware, gebruik van data, voorbereiden van hardware en swapdienstverlening aan huis worden middels concrete klantcases en diverse demo‘s uiteengezet.

Waar moet u op letten bij deze belangrijke taak? U krijgt van ons handige tips, do‘s en don‘ts om het IT-beheer lifecycle proces van uw apparaten te optimaliseren. Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Schrijf dan in voor dit webinar!

ICT Lifecycle: HP Service Delivery Partner voor het uitvoeren van HP dienstverlening in Nederland is tevens gastspreker tijdens dit webinar. Zij bieden kostenbesparende en slimme IT-oplossingen en IT-diensten zoals leveren, plaatsen, pre-configureren, verhuizen en onderhouden van devices. Zodat u als IT-beheerder ontzorgd wordt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland