11:00 - 12:00

De hybride thuiswerkplek: Van bestelportal naar thuislevering en thuissupport

De hybride werkplek vraagt veel van uw IT organisatie, vooral nu veel werknemers en dus de hardware op afstand dient te worden ingericht, beheerd en ondersteund. Ontdek hoe HP kan helpen uw IT-organisatie te ontzorgen in een ‘zero-touch‘ ervaring. Logistieke onderdelen zoals thuislevering, voorraad van hardware, gebruik van data, voorbereiden van hardware en swapdienstverlening aan huis worden middels concrete klantcases en diverse demo‘s uiteengezet.

Waar moet u op letten bij deze belangrijke taak? U krijgt van ons handige tips, do‘s en don‘ts om het IT-beheer lifecycle proces van uw apparaten te optimaliseren. Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Schrijf dan in voor dit webinar!

ICT Lifecycle: HP Service Delivery Partner voor het uitvoeren van HP dienstverlening in Nederland is tevens gastspreker tijdens dit webinar. Zij bieden kostenbesparende en slimme IT-oplossingen en IT-diensten zoals leveren, plaatsen, pre-configureren, verhuizen en onderhouden van devices. Zodat u als IT-beheerder ontzorgd wordt.

Sprekers
Pieter Schouten – Workplace Consultant bij HP Nederland
Verantwoordelijk voor de Werkplek van de Toekomst visie van HP Nederland en helpt als zodanig Nederlandse corporates, enterprises en overheden migreren naar de moderne werkplek. Tevens verantwoordelijk voor de beveiliging van de hybride thuiswerkplek.

Leendert van Houwelingen – Commercieel Directeur bij ICT Lifecycle
Leendert is actief als gesprekspartner van IT management en senior management op gebied van IT vraagstukken. Met een focus op dienstontwikkeling binnen het IT domein zoals Desktop-as-a-Service (DAAS), IT Architectuur, Service & Performance Management en Support Management. De laatste jaren is Leendert actief binnen het eindgebruikers hardware domein, waarin werkplekservices momenteel sterk haar intrede doen door veranderende marktomstandigheden zoals COVID-19 en nieuwe IT gedreven aanbiedingsmogelijkheden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pieter Schouten

Workplace Consultant bij HP Nederland

Leendert van Houwelingen

Commercieel Directeur bij ICT Lifecycle

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende