10:00 - 11:00

Creators Innovation Webinar

De laatste ontwikkelingen rondom software en equipment innovaties die u helpen om alle creatieve uitdagingen aan te kunnen. Zo gaan wij in op de laatste trends betreft professional visual computing op zowel de NVIDIA grafische kaarten als de NVIDIA software tools: „NVIDIA Omniverse™ en het Platform CloudXR™“.

Ook nemen wij u mee naar de wereld van Adobe Sensei, het AI platform van Adobe dat de creatieve sector innoveert, vergemakkelijkt en versnelt. Tijdens dit deel gaan wij ook in op Adobe’s eco-systeem voor online samenwerking, het on-brand houden van je werk en de integratie met Microsoft 365.

Tijdens deze sessie krijgt u antwoord op o.a. deze vragen:
– Hoe kunt u de samenwerking in gezamenlijke projecten optimaliseren?
– Hoe helpt NVIDIA Platform CloudXR™ u om optimale flexibiliteit in uw werkproces te realiseren?

Sprekers
Bart Van de Wiele – Principal Solutions Consultant EMEA, Adobe
In 2002 startte Bart zijn loopbaan als grafisch vormgever met een specialisatie in print productie en beeldoptimalisatie. Enkele jaren later ging hij aan de slag als Adobe trainer waarbij je hem tegen het lijf kon lopen als spreker op internationale events in de V.S., Europa en Australië. Vandaag is hij een Principal Solutions Consultant bij Adobe en weet hij je alles te vertellen over design, workflows en creatieve technologie.

Edgar Luten –HP Solutions voor de creatieve professional
20 jaar geleden is Edgar bij HP begonnen, en de laatste 10 jaar in het Nederlandse product managementteam actief. Edgar is momenteel verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio, de producten die bij uitstek geschikt zijn voor de creatieve professional. Van de traditionele desktop workstation met ongekende rekenkracht voor op het bureau, de prachtig uitziende mobiele devices die qua prestaties niet onder doen ten opzichte van de traditionele towers, tot aan de Reverb VR headset die het zelfs mogelijk maakt in VR je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Jits Langedijk – Sr. Solutions Architect, NVIDIA
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Jits Langedijk

NVIDIA Sr. Solutions Architect

Edgar Luten

HP Solutions, Creatieve professional. Technologische inzichten in IT Management

Bart Van de Wiele

Principal Solutions Consultant EMEA, Adobe

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende