14:00 - 15:00

AR & 3D Visualisatie toepassen binnen uw bedrijf? Dit heeft u nodig!

Wilt u ultramoderne 3D content creëren? Alles klaarzetten voor virtuele fotografie om je 3D-kunst in AR tot leven te brengen? Complexe parametrische materialen ontwerpen en uw bibliotheek vullen met eersteklas 3D-assets? Maar welke hardware en infrastructuur heeft u hiervoor nodig?

Ontdek tevens welke graphics processing unit (GPU) het beste past binnen uw software applicaties en use cases. Wat zijn de verschillen tussen de professionele NVIDIA Quadro/RTX en NVIDIA GeForce GPU’s?

NVIDIA en HP gaan in op deze vragen en bespreken de mogelijkheden. Alle NVIDIA RTX GPU’s, zowel mobile als workstation GPU’s zullen de revue passeren zodat u betere keuzes kan maken welke GPU en welk HP ZBook G8 mobile workstation of HP Z Desktop workstation het beste bij u past.

 

Sprekers

Jits Langedijk – Senior Solutions Architect bij NVIDIA

Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Johan de Man – Sales specialist bij HP Nederland

Als specialist van HP is Johan het aanspreekpunt voor klanten en partners op het gebied van workstation technologie, remote werken en GPU-intensieve applicaties.

Daarnaast adviseren aan organisaties over werkplekoplossingen voor CAD, 3D, Virtual Reality en media&entertainment segmenten. Vooral remote werken is een actueel onderwerp, specifiek ook voor de media professionals, tijdens dit webinar dan ook specifiek aandacht voor de HP oplissingen zoals ZCentral en ZCentral Remote Boost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Jits Langedijk

Senior Solutions Architect bij NVIDIA

Johan de Man

Sales specialist bij HP Nederland

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende