10:00 - 11:00

De beveiligde hybride medewerker

Hybride werk heeft de wereld op zijn kop gezet! Bedrijven in rep en roer gebracht. Machtsverschuiving van werkgevers naar werknemers. Alles getransformeerd, van bedrijfscultuur tot persoonlijke prioriteiten. Wij verwachten dat IT ons net zo productief zal houden als toen we allemaal binnen vier muren zaten. Onze verwachtingen en eisen zijn onredelijk geworden. De druk ligt op IT om het onredelijke te laten gebeuren. Echter cybercriminelen worden steeds beter en slimmer; Hoe houd ik mijn security aanpak actueel voor IT en mijn hybride werknemers?

Hybride werken geeft veel nieuwe mogelijkheden waarbij de eisen aan IT blijven groeien. Zij hebben de taak om het personeelsbestand productief te houden, te verbinden en te beschermen, waar er ook wordt gewerkt. De eisen van het nieuwe werktijdperk zijn zeer uitdagend. In dit webinar gaan we in op de tools voor IT en management om je te bewapenen voor dit nieuwe werktijdperk.

Wat kun je nog meer doen dan je nu al doet om je tegen cybercriminelen te beschermen? Neem deel aan dit gratis webinar; “de beveiligde hybride medewerker” op donderdag 13 oktober, 10.00 uur.

Ben jij verantwoordelijk voor het securitybeleid of implementatie hiervan binnen jouw bedrijf? Laat je dan binnen 1 uur informeren over de laatste ontwikkelingen en krijg de juiste veilige handvaten mee!

Deze vraagstukken worden onder andere behandeld:

  • Hoe kun je veilig werken op je ‘happy’ werkplek naar keuze?
  • Hoe kan Intel’s nieuwste technologie en de Vpro management tools jouw workforce veilig en beheersbaar houden?
  • Er zijn zoveel security aanbieders op netwerk-, cloud-, software- en hardware niveau. Waar moet je starten en hoe dan?
  • Ik heb geen tijd, kennis en mankracht binnen mijn bedrijf om dit allemaal goed en snel geregeld te krijgen, wat kan ik (zelf) doen?

Zowel vanuit een onderzoeksperspectief als vanuit concrete security werkplekoplossingen zullen deze onderwerpen behandeld worden door specialisten als onder andere Pelle Aardewerk, Ralph van der Baan en Terrence Pellikaan. Zij geven je de nodige tips & tricks. Bovendien kunt u live vragen stellen.

Laat je inspireren en schrijf nu in voor het webinar op donderdag 13 oktober van 10.00 tot 11.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerstvolgende webinars:

Er staan op dit moment geen webinars gepland.

Sprekers:

Pelle Aardewerk

Cyber Security Consultancy Lead - Personal Systems Services Europe

Ralph van der Baan

Services Category Manager bij HP Northwest Europe

webinars terugkijken

The art of future proof cybersecurity

Deze displays en accessoires adviseert HP voor een productieve thuiswerkplek

Vorige
Volgende